Двом перевізникам не дозволили боротися за перевезення лучан

0
-12
Двом перевізникам не дозволили боротися за перевезення лучан
ПрАТ «Луцьке АТП 10701» та ТОВ «Фавоній плюс» не допустили до участі в конкурсі на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування.

Про це стало відомо в середу, 4 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов зазначив, що при перевірці документів, поданих на участь у конкурсі, що відбудеться 12 березня 2020 року, встановили декілька порушень.

Зокрема, представники ПрАТ «Луцьке АТП 10701» подали на участь у конкурсі неналежним чином оформлені документи (відомість про автобуси, подані на участь у конкурсі).

Такі ж порушення виявили і при перевірці документів ТОВ «Фавоній плюс», представники якого також подали свою кандидатуру на конкурс.

«Оголошено конкурс по шести маршрутах. Підприємства подали недостовірну інформацію щодо наявності автобусів. Там має вказуватися дата випуску і дата реєстрації транспортного засобу, їх там немає. Вони не внесли дату реєстрації автобуса. Минулого разу вони зробили таку ж помилки», – пояснив Степанов.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні