Відійшов у вічність найстаріший фронтовик Волині

0
-2
Відійшов у вічність найстаріший фронтовик Волині
У селі Тарасове Луцького району на 107-му році пішов із життя найстаріший учасник Другої світової війни Волині Никанор Пристанець.

Про це повідомляє "Голос України".

Воював Никанор Іванович у 420-му гаубичному полку, де був гарматним заряджаючим. Бойові дії, в яких він брав участь, проходили на Курляндському півострові на Балтиці проти величезного і добре озброєного угрупування гітлерівців. Бої тривали навіть у травні 1945 року. У них полягло багато бойових побратимів волинянина.

З війни Никанор Іванович повернувся додому з медаллю "За відвагу". Довгий час трудився на різних роботах в колгоспі у своєму рідному селі Ватин Горохівського району. Останні роки жив у дочки Антоніни в селі Тарасове, восени минулого року тяжко пережив смерть зятя -- Володимира Блаженчука. Майже до останніх місяців був на ногах, вів активний спосіб життя.

Висловлюємо співчуття рідним з приводу смерті Никанора Івановича Пристанця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні