У Луцьку молоді батьки отримали соту комплексну послугу «єМалятко». ФОТО

0
4
У Луцьку молоді батьки отримали соту комплексну послугу «єМалятко». ФОТО
У Луцьку молодим батькам у Волинському обласному перинатальному центрі вручилим соту комплексну послугу “єМалятко”.

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

Нагадаємо, з 31 січня 2020 року у Луцьку молоді батьки мають змогу скористатися послугою “єМалятко” в пілотному режимі та отримати вісім комплексних послуг за однією заявою: державна реєстрація народження дитини із видачею свідоцтва про народження; визначення походження дитини; визначення належності новонародженої дитини до громадянства України; реєстрації місця проживання новонародженої дитини; призначення допомоги при народженні дитини; реєстрація новонародженої дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням УНЗР; призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Артем та Сніжана – молоді батьки новонародженого Луки, який з’явився на світ 5 березня і відразу отримав усі необхідні документи.

За словами тата, вони приємно здивовані, що їм не довелося думати про паперові справи, адже народження сина для них дуже трепетний момент і вони хочуть більше часу побути біля дитини, а не відвідувати різні установи, аби отримати свідоцтво про народження чи зареєструвати його місце проживання.

“Ми подали заяву з маленьким сином на руках. Все пройшло швидко, зручно, комфортно, нам не довелося кудись їхати. На місці оформили всі документи, отримали консультацію. Дякуємо за чудовий сервіс”, - поділидася враженнями мама.

“Тепер ваше життя змінилося назавжди. З появою дитини з’явилося чимало радості, але й чимало турбот, - зазначила директор ЦНАП Лариса Карп’як. - Нам дуже приємно, що в цей особливий для вас час ми маємо можливість подбати про ваш сервіс та комфорт й надати на місці вісім комплексних послуг за однією заявою. Дякуємо, що нам довіряєте”.

Директор ЦНАП Лариса Карп’як наголосила, що “єМалятко” - це сервіс, на впровадження якого давно очікували лучани і саме такий сервіс забезпечують для них міська влада разом з адміністраторами ЦНАП, спеціалістами відділу ведення Реєстру територіальної громади департаменту державної реєстрації та департаменту соціалної політики.

Напередодні свята весни, Лариса Володимирівна привітала молоду матусю з появою сина букетом квітів та приємним подарунком для малюка.

Графік прийому адміністраторами ЦНАП у місті Луцьку послуги “єМалятко” у КП “Луцький клінічний пологовий будинок”: понеділок, середа, п’ятниця з 09.00 до 13.00 та у Волинському обласному перинатальному центрі: вівторок, четвер з 09.00 до 13.00.

Радісні батьки тримають на руках свою новонароджену крихітку
Радісні батьки тримають на руках свою новонароджену крихітку

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні