У жителя Любешова у верхньому одязі знайшли пакетики з наркотиками. ФОТО

0
4
У жителя Любешова у верхньому одязі знайшли пакетики з наркотиками. ФОТО
У мешканця Любешова знайшли і вилучилии наркотики. Кілька пакетиків з речовиною схожою на каннабіс, волинянин зберіга при собі у верхньому одязі.

Про це повідомили в Любешівському відділення поліції.

5 березня у селищі Любешів працівники відділення поліції виявили 22-річного жителя району, який незаконно зберігав при собі у верхньому одязі чотири пакети із подрібненою речовиною зеленого кольору невідомого походження, яка ззовні схожа на наркотичну речовину "Каннабіс".

Вилучену речовину направили на дослідження експертам.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні