В Іваничах представили нового очільника відділу поліції. ФОТО

0
-1
В Іваничах представили нового очільника відділу поліції. ФОТО
У п’ятницю, 6 березня в Іваничах представили нового начальника відділення поліції.

Ним став В’ячеслав Мартинюк, який до цього часу тимчасово виконував обов’язки керівника цього ж відділення поліції.

Представляти В’ячеслава Мартинюка до Іванич приїхав заступник начальника ГУНП у Волинській області полковник поліції Сергій Козак, який відзначив, що Іваничівське відділення поліції працює на забезпечення прав і свобод громадян, протидії злочинності та підтримання публічного порядку та безпеки на належному рівні. Окремо представник обласної поліції зупинився на реалізації на території ОТГ району проекту «Поліцейський офіцер громади».

Серед інших на представлені були присутні голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожник, голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк, т.в.о. голови Іваничівської РДА Людмила Войтович, військовий комісар Іваничівського РВК Олександр Кондисюк.

У вітальних словах влада району та очільники громад зазначили, що взаємодія поліції та громади в районі ґрунтується на засадах партнерства та участі правоохоронців у всіх сферах суспільного життя району, громад, сіл та є на належному рівні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні