У США відправлять на карантин долари з Китаю

1
-7
У США відправлять на карантин долари з Китаю
Федеральна резервна система США почала карантин доларів, які вона репатріює з Азії.

Це станеться, перш ніж повернуть їх в фінансову систему США, як запобіжний захід проти поширення коронавірусу. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Japan Times.

"Доларові банкноти з Китаю збираються поміщати в карантин через епідемію коронавірусу, такі запобіжні заходи щодо грошей, що надходять до Сполучених Штатів, вводить Федеральна резервна система США", - повідомляють у виданні.

Відзначається, що регіональні банки ФРС, які допомагають управляти грошовою масою, будуть відкладати поставки доларів з Азії на сім-десять днів, перш ніж обробляти і перерозподіляти їх у фінансові установи.

Повідомляється, що не варто побоюватися нестачі готівки, оскільки на випадок непередбачених ситуацій, у ФРС є валютні запаси, які можуть бути розіслані громадськості за потреби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто передадуть Україні паперову гуманітарну допомогу. А за одно вб'ють кілька мільйонів зайців. Шах і мат панове.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні