Як у луцькому університеті відсвяткували 8 Березня. ФОТО

0
0
Як у луцькому університеті відсвяткували 8 Березня. ФОТО
Опублікували фотозвіт святкування 8-го Березня у Луцькому національному технічному університеті.

Світлини розмістили на офіційному сайті навчального закладу.

Для кожної жінки 8 березня – особливе свято. Це весняний день пробудження світу, сподівань та мрій на щасливе світле майбутнє, це тремтіння душі, під час кожного сказаного слова «кохаю». Сьогодні матері з радістю прийматимуть рідних дітей, з якими давно не бачилися, сьогодні кожна жінка відчує особливе тепло в обіймах рідного чоловіка, сьогодні кожна з нас почує слова вдячності, поваги та захоплення. Зрозуміло, що тендітна душа прекрасної половини людства заслуговує на щоденні приємності, але саме сьогоднішнього весняного дня, вони по-особливому важливі, бо для нас головне – увага!

Таку увагу, напередодні свята, подарували чарівним жінкам у Луцькому НТУ. За організації відділу соціокультурної та виховної роботи, представниці університету отримали в дарунок неймовірну концертну програму, за участі відомих музикантів та танцівників.

Перш за все, привітав окрасу колективу Луцького НТУ ректор Петро Савчук: «Дорогі наші, любі та кохані представниці тієї частини людства, від якої залежить практично все. Ви даєте надію, ви продовжуєте життя, ви породжуєте все, що на цій планеті пов’язане зі словами щирість, любов, натхнення, якість. Неможливо оцінити вас просто словами, бо ми залежні від вас, живемо заради вас, цінуємо кожну і хочемо вас любити й робити ваше життя комфортним. Нехай поряд із кожною буде справжній чоловік, будьте успішними та несіть у світ все те прекрасне і позитивне, що ви можете. Даруйте нам любов, а ми зробимо вас щасливими».

Згодом ректор вручив відзнаки Міністерства освіти і науки України професору кафедри матеріалознавства Ользі Гулай та начальнику відділу ліцензування та акредитації Ларисі Поліщук. Крім того, фахівці відділів, науковці і педагоги отримали грамоти Луцького НТУ за значний особистий внесок у розвиток університету, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди 8 березня.

Особливо порадувала присутніх на заході концертна програма. Зокрема, справжні італійські почуття кохання у музичних композиціях подарували Заслужені артисти естрадного мистецтва України квартет «Лучано», а шалену циганську пристрасть продемонстрували учасники шоу-балету «LAVITA», під керівництвом випускника Луцького НТУ Віталія Костюка.

Активно підспівували та навіть танцювали глядачі під виступ луцького шоумена та відомого співака Сергія Скулинця, а з музичним вітанням виступив акордеоніст Роман Воронка. Запальний танець виконали учасники народного аматорського ансамблю бального танцю «Юність».

Із подарунком від усіх матерів виступила заступник декана ФЕТЕ Ірина Бандура, яка зачитала власну авторську поезію, зачепивши тонку струну у душі кожної жінки в залі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні