--> Європейський формат: у Луцьку оновили Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Європейський формат: у Луцьку оновили Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго»

3
5
Європейський формат: у Луцьку оновили Центр обслуговування клієнтів «Волиньобленерго»
У Луцьку розпочав повноцінну роботу оновлений Центр обслуговування клієнтів "Волиньобленерго".

Про це повідомляє пресслужба ПрАТ "Волиньобленерго".

Відтепер у Центрі обслуговування клієнтів європейського формату споживачі електроенергії мають можливість у комфортних умовах з’ясувати свої питання та зекономити час. Робота центру орієнтована не лише на жителів Луцька та Луцького району, тут кожен споживач Волинської області може отримати послугу, незалежно від місця розташування об’єкта чи місця свого проживання.

У Центрі обслуговування клієнтів волиняни можуть передати показники електролічильника; отримати рахунки за розподіл і за перетікання реактивної енергії (для юридичних споживачів); укласти та розірвати договори (про надання послуг з розподілу електричної енергії, про надання послуг комерційного обліку); здійснити технічну перевірку, параметризацію, заміну, купівлю електролічильника; подати заяву на експертизу та держповірку електролічильника; отримати технічні умови, погодити проєктно кошторисну документацію, замовити будівельно-монтажні роботи, отримати послугу з підключення.

Окрім того, фахівці центру консультують та приймають звернення громадян.

Завдання працівників Центру обслуговування клієнтів – зробити
обслуговування споживачів максимально зручним і необтяжливим, розповідає начальник управління забезпечення комунікації та контролю якості послуг Наталія Кулик, під керівництвом якої працює Центр обслуговування клієнтів.

Цьому сприяють просторі, спеціально пристосовані для прийому великої кількості людей зали. Для зручності споживачів розмістили банківський термінал, дивани, кавомат, також на території товариства є термінал «Сіті-кард» і безплатний Wi-Fi. Для батьків з дітками облаштували спеціальний дитячий куточок, де малеча зможе погратися, очікуючи на батьків. Центр працює за принципом «єдиного вікна».

Завітати сюди можна щоденно з понеділка до четверга з 8.00 до 17.00 без перерви на обід, у п’ятницю – з 8:00 до 15:45.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Завітати сюди можна щоденно..." - куди сюди??????
Відповісти
Короче ПрАТ "Волиньобленерго" у чорта на кулічках, перенесли на вулицю Єршова, 2а. Ото вже немають що робити, а як людям добиратися то ніхто не скаже. Автобуси з тролейбусами їдуть тільки до кільця (Карбишева+Єршова), де Волинський обласний наркодиспансер, а потім пішки треба йти по калюжах без асфальтового покриття по дорозі де немає жодного тротуару чи доріжки. Якщо комусь треба йти до ПрАТ "Волиньобленерго", то коли на вулиці дощова погода то краще туди не йти, бо будете обхляпані брудом та водою вантажними машинами та бензовозами з ніг до голови.
Відповісти
А,що телефонів там не передбачено? Оце "СЕРВІС!!!"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні