--> Головна муніципалка Луцька пояснила, навіщо демонтували паркан на ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головна муніципалка Луцька пояснила, навіщо демонтували паркан на ринку

1
-6
Головна муніципалка Луцька пояснила, навіщо демонтували паркан на ринку
Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська пояснила, навіщо на Центральному ринку демонтували паркан.

Нагадаємо, у вівторок, 10 березня, на Центральному ринку муніципали зрізали паркан, яким обгороджений базар з боку парку. На місці – чимала кількість поліції та підприємців ринку.

Підприємцям пояснили, що проводять демонтажні роботи лише щодо паркану, ті ж запевняли, що такі роботи можуть призвести до пошкодження контейнерів.

На місці перебуває чимала кількість поліції, у тому числі – головний патрульний поліцейський Волині Андрій Крутень та заступник очільника поліції області Сергій Козак.

Головна муніципалка Луцька пояснила, що представники департаменту виконують рішення Луцької міської ради, демонтаж законний.

За її словами, паркан зносять для того, аби зручніше було демонтувати контейнери з ринку. У тому числі власність тих підприємців, які добровільно погодилися переїхати на ринок "Новий".

"Демонтажі тривають, вони будуть продовжуватись. Сьогодні будуть продовжуватися демонтажі контейнерів, які встановлені незаконно. Так буде відбуватися з дня в день. Паркан демонтували для того, щоб легше було демонтовувати об'єкти", – сказала Сиротинська.

Щодо паркану – його відправили на штрафмайданчик, звідки його може забрати власник.

"Власник може звернутися з відповідною письмовою заявою і повернути такий об'єкт. Або може самостійно його перевезти", – поінформувала головна муніципалка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незаконно побудовані висотки коли будуть зносити?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні