На Волині учасники АТО/ООС отримали майже 200 гектарів земельних ділянок

1
-12
На Волині учасники АТО/ООС отримали майже 200 гектарів земельних ділянок
Майже 200 гектарів отримали у власність волинські учасники АТО/ООС від початку року.

Про це повідомили в ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Упродовж січня та лютого 2020 року волинські учасники АТО/ООС отримали у власність 138 земельних ділянок. Їх загальна площа сягає 193,3 га. Найбільше наділів – для ведення особистого селянського господарства. Таких надано 102, площею 190,1 га. Ще 22 ділянки призначені для ведення садівництва (2,4 га), і 14 – для індивідуального дачного садівництва (0,8 га).

Від початку року до Головного управління Держгеокадастру в області від учасників АТО/ООС надійшло 265 звернень щодо отримання земельної ділянки. Після розгляду заяв надано 139 дозволів на розробку документації із землеустрою на площу 226,5 га. Для особистого селянського господарства – 116 дозволів на площу 223,8 га, для ведення садівництва – 23 на площу 2,7 га.

Нагадаємо, що на веб-порталі Держгеокадастру є окремий розділ для учасників АТО/ООС, у якому зібрано усю необхідну інформацію для бажаючих отримати земельні ділянки.

Окрім цього, на сайті Головного управління Держгеокадастру у Волинській області є альбоми-атласи зарезервованих земельних наділів для волинських військових, що воюють на Сході України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пишіть правильно - Василенко і Поляков через атошників, як підставних осіб для львівських бандитів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні