Авто розвернуло на «зебрі»: під Луцьком бус ледь не збив дітей і жінку. ВІДЕО

5
-4
Авто розвернуло на «зебрі»: під Луцьком бус ледь не збив дітей і жінку. ВІДЕО
У селі Милуші Луцького району бус із причепом ледь не збив пішоходів на "зебрі".

Відео інциденту, який трапився після 17 години у середу, 11 березня, опублікували на сторінці Княгининівської громади у фейсбуці.

Як можна побачити на відео, водій різко загальмував перед пішохідним переходом, побачивши дітей і жінку. Через це авто розвернуло прямо на "зебрі". Очевидно, водій не дотримався швидкісного режиму у насаленому пункті. Ніхто з пішоходів, на щастя, не постраждав.

"Ще раз нагадуємо жителям громади про уважність на дорогах! Особливо при переході дороги, навіть на пішохідних переходах.
Вчорашня ситуація в с. Милуші, перехід біля магазину "Хрещатик" – підписали відео на сторінці громади.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їхав 50 ?
Відповісти
Оце дебіл за кермом буса, слів у мене не вистачає. На дорогу не дивиться водій куди пре, перед носом за 25 метрів видно кольровий новий пішохідний перехід. Який цим водіям ще треба облаштовувати пішохідний перехід, щоб вони його бачили і сприймали, мабуть з перешкодами (як у спорті - біг з перешкодами, чи що), треба ставити паркан. Чесло слово, як тут обійшлось без смертей, просто повезло дітям. Таких водіїв треба позбавляти права керування автотранспортною технікою на все життя. Нехай в свинарнику чи корівнику гній вибирає та візком розвозить по полю.
Відповісти
Машину купив, права купив а знання ПДР не купив!Олень!!!
Відповісти
переходити дорого треба тоді,коли нема машин,а не так,як та дура вискочила з-за автобуса!Ще й дітей чуть не вбила!А ви,тупі коментатори зверху,читайте правила ПДР і не пишіть хєрні!!!
Відповісти
Зебра це місце де пішохід має перевагу,і водій зобов'язаний пропустити пішохода!А стосовно вискочила несподівано-це не пустеля,а населений пункт де ходять різні люди тому водії мають бути завжди уважні,для того і швидкість в населених пунктах обмежують щоб був час зреагувати на несподівану перешкоду!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні