--> На Волині у пекарні виявили спецпристрій, який крав електроенергію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у пекарні виявили спецпристрій, який крав електроенергію

3
-5
На Волині у пекарні виявили спецпристрій, який крав електроенергію
У Горохівському районі виявили незаконно діючий пристрій, який зупиняє роботу лічильника електроенергії.

Про це повідомляє ПрАТ "Волиньобленерго" .

Попередньо збитки компанії можуть становити близько 200 тисяч гривень. Успішному виявленні крадія передувала тривала аналітична робота, підтвердження первинної інформації щодо роботи радіозавад, які вказували на позаоблікове використання електричної енергії.

У млині-пекарні імпульсний прилад випромінення електромагнітних полів був встановлений біля електролічильника. Пристрій приєднали до живлення приміщення, де знаходиться виробничі потужності. Помітно, що антену приладу періодично знімали, аби уникнути вистеження працівниками «Волиньобленерго» та іншими контролюючими органами.

Робота цього незаконно діючого передавального пристрою створює радіочастотні завади і спецкористувачам, зокрема диспетчерській службі цивільної авіації, блокує частоти, якими здійснюється обмін навігаційних супутників. До того ж його випромінення дуже негативно впливає на здоров’я людини.

Крім зупинки роботи лічильника, крадіжок електроенергії і створення радіозавад, незаконно діючий передавальний пристрій здійснює несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних пристроїв, що відповідно до ст. 361 Кримінального кодексу України передбачає штраф від шестисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз багато що випромінює шкідливе для здоров'я випромінювання (мікрохвильові печі,мобілки, холодильник No frost),але їх не забороняють!
Лічильники краще захищайте!
Відповісти
Які Пінкертони виросли в хапужному кодлі обленерго - будь-яка розвідка захлинеться від заздрощів
Відповісти
слід було красти вміру...Атак "жадность фраера сгубила"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні