Повернувся з Польщі: на Житомирщині з підозрою на коронавірус госпіталізували чоловіка

0
-3
Повернувся з Польщі: на Житомирщині з підозрою на коронавірус госпіталізували чоловіка
У місті Андрушівка Житомирської області до лікарні з підозрою на коронавірус госпіталізували чоловіка, який нещодавно повернувся з Польщі.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в Житомирській обласній державній адміністрації.

Зазначається, що наразі перевіряється інформація щодо можливого захворювання жителя в області з Андрушівського району. Чоловік має схожу симптоматику до коронавірусу, госпіталізований та ізольований, у нього відібрані матеріали для проведення тесту на виявлення COVID-19.

«Цей житель Андрушівського району з 11 на 12 березня повернувся додому з Польщі, на кордоні пройшов температурний контроль. Проте вчора ввечері, 12 березня, він відчув ознаки хвороби та сьогодні звернувся до лікарів. У чоловіка діагностували двобічну пневмонію, яка підтверджена рентгенологічним дослідженням. Температура тіла в нормі, чекають на результати аналізів», – зазначили в ОДА

Як повідомлялося, сьогодні в Україні було зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. 71-річна жителька Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Продезінфікували церкву, в яку ходила жінка з коронавірусом.

В Італії від короновірусу померла українка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні