У селищі на Волині у травні почнуть зводити багатоповерхівку

1
-3
У селищі на Волині у травні почнуть зводити багатоповерхівку
Такі плани у луцького забудовника - товариства з обмеженою відповідальністю «Три доньки і син», котре ще в травні 2019 року стало переможцем земельних торгів на право оренди земельної ділянки у Любешові для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Торік любешівський селищний голова Олег Кух виступив з ініціативою розпочати будівництво багатоповерхівок у Любешові, що на одному із засідань сесії селищної ради підтримали депутати. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ з посиланням на газету "Нове життя".

Ідеться про земельну ділянку, котра розташована у Любешові в районі вулиць Свободи, 58 та Пушкіна, 27. За результатами торгів, переможцем стало ТзОВ «Три доньки і син», із яким селищна рада й уклала договір на право оренди цієї земельної ділянки терміном на 10 років на суму 147546, 11 грн в рік 12,9 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.

Директор луцького ТзОВ «Три доньки і син» Ігор Швець розповів, що перша будівля, яку планують зводити, – п’ятиповерховий безпідвальний будинок із 27 квартирами та приміщенням на першому поверсі для супермаркету площею 700 квадратних метрів.

«Усі квартири матимуть новітні технології опалення, домофон, будуватимуться за сучасними технологіями й дизайном. Передбачається і окремий внутрішній двір та камери спостереження», - поінформував Ігор Вікторович.

Наразі, як розповів директор цієї фірми, документи проходять експертизу, наступний етап – дозвільна частина. І далі, якщо все добре, то вже у травні цього року розпочнуться безпосередньо й самі будівельні роботи.

Також Ігор Швець повідомив, що загальний проєкт передбачає будівництво цілого житлового масиву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцянки -цяцянки давно вже не тішать і навіть не веселять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні