На Волині браконьєри зловили риби майже на три тисячі гривень. ФОТО

0
-4
На Волині браконьєри зловили риби майже на три тисячі гривень. ФОТО
За минулий тиждень правоохоронці зафіксували 22 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів, які завдали збитків майже на три тисячі гривень.

Про це повідомляє пресслужба рибоохоронного патруля.

«У порушників вилучено 11 кг водних біоресурсів та дев’ять од. заборонних знарядь лову (сітні). Накладено штрафів на суму 459 грн. Збитки, завдані рибним запасам, склали 2 601 грн», - повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Для прикладу, 13 березня Волинський рибоохоронний патруль зафіксував грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на рибогосподарському водному об’єкті поблизу с. Чаруків Луцького району Волинської області. Близько третьої години виявлено чотирьох порушників, які здійснювали вилов риби забороненими знаряддями – чотирма риболовецькими сітками. За допомогою сіток порушники встигли виловити рибу чотири кг риби, а саме: щука – 6 екз., карась сріблястий – 3 екз., плітка – 2 екз. Збитки, завдані водним біоресурсам, склали 2 261 грн.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення порушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонені знаряддя вилучено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні