Із польського кордону евакуювали майже тисячу українців. ФОТО. ВІДЕО

0
5
Із польського кордону евакуювали майже тисячу українців. ФОТО. ВІДЕО
Майже тисячу українців евакуювали із польського кордону волинські прикордонники.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

На ранок віворка, 17 березня, близько 950 українців, які «застрягли» на польському кордоні, спільними зусиллями Луцького прикордонного загону, Волинської обласної державної адміністрації та Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області, були перевезені на територію України.

Поблизу ПП «Ягодин» було облаштовано пункт обігріву. Шість автобусів, які вдалося залучити Волинській ОДА, впродовж ночі доставляли евакуйованих заробітчан до міста Ковель, звідки, завдяки транспортній розв’язці зручно дістатися у будь-яку точку України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Українці платять 100-200 злотих, щоб їх перевезли через міст «Дорогуськ – Ягодин». ВІДЕО

За словами начальника Луцького прикордонного загону Олега Вовка, за сприяння Консульства України у Республіці Польща (м.Люблін) перші автобуси почали перевезення українців з пункту пропуску «Дорогуськ» до пункту пропуску «Ягодин» ще пообіді 16 березня. Завдяки злагодженим діям прикордонників, представників влади та небайдужих активістів, вдалося евакуювати велику кількість громадян України, які стали заручниками ситуації.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні