У карантин харчуємося вдома: млинці і голубці

0
20
У карантин харчуємося вдома: млинці і голубці
Сир голландський по-домашньому
На 1 кг сиру потрібний 1 л свіжого молока. Закип’ятити, щоб молоко стало як сироватка. Викинути на друшляк. Окремо в каструлю вкинути 1 ст. ложку солі, 100 г масла, 2 сирих яйця, 1 ч. ложку соди, дрібку перцю, відварений сир. Поставити на малий вогонь і варити, доки сир не сплавиться. Тоді викинути на целофанову плівку і сформувати потрібну форму: прямокутником, рулетом тощо – і поставити у холодильник.

Бутерброди «Човники»
Замісити тісто: 3 сирих жовтки, 1 ціле яйце, 1 ст. ложка горілки. Борошна додати як на вареники. Розкачувати дуже тонко, вирізати ромбиками і смажити у киплячій олії.
В охолоджені човники можна викладати будь-яку начинку: сир із часником, салатик чи паштет.

Салат «Гострий»
Натерти твердий сир, змішати його з часником і майонезом, викласти на тарілку. Наступний шар – нарізана кубиками варена ковбаса, далі – так само подрібнені яйця. Помастити майонезом і для останнього шару порізати кубиками помідори.


Салат із перцем

Варена ковбаса, варена морква, солодкий перець. Продукти взяти в однакових пропорціях, порізати соломкою. Додати товчений часник, заправити майонезом.

Модерні голубці
Капусту нашаткувати, відварити у підсоленій воді. Вийняти шумівкою і добре відтиснути воду. Додати підсмажену цибулю та моркву (цих овочів має бути удвічі менше капусти), фарш. Посолити, поперчити, додати сирі яйця. З фаршу формувати «пальчики» і панірувати у борошні, потім – у збитому яйці, посмажити. Голубці трішки протушкувати. Подавати з грибною підливою.

Млинці з грибами
Тісто: 6-8 яєць, 1 л молока (води), 2-3 ст. ложки олії, сіль, борошно. Начинка: протушкувати у цибулі, порізаній на квадратики, натерту моркву і свіжі печериці (шампіньйони), нашинковані смужками. Посмажені млинці намазуємо майонезом, тоді кладемо фарш, а зверху потерти твердий сир. Це все загортаємо у трикутнички і обсмажуємо у звичайному клярі.

Бабусине печиво
Для тіста потрібно: 50 г дріжджів, 500 г маргарину, 200 г смальцю, 1 скл. сметани, 8 скл. борошна, 6 яєчних жовтків.
Дріжджі розвести у сметані, маргарин і смалець розтерти з частиною борошна, додати жовтки і решту борошна, вимісити тісто. Розкачати, виробляти печиво формочками. Випікати до рум’яного кольору, гарячим обкачувати у цукровій пудрі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні