У Луцьку в школах працюватимуть медсестри з міських поліклінік

0
5
У Луцьку в школах працюватимуть медсестри з міських поліклінік
Після завершення карантину 33 медичні сестри будуть працювати у школах Луцька.

Про це повідомляє ІА"Волинські Новини".

Так, медичне обслуговування учнів у закладах загальної середньої освіти Луцької міської територіальної громади здійснюється медсестрами, які на даний час перебувають у штатному розписі комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка» та фінансуються за рахунок коштів медичної субвенції і Луцької міської територіальної громади.

Тож у межах реформування галузі охорони здоров’я та у відповідності до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» із 1 квітня 2020 року буде припинено фінансування посад сестер медичних у дитячих закладах охорони здоров’я.

Тому для належного медичного обслуговування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Луцької міської територіальної громади виникла необхідність увести до штатних розписів закладів освіти 33 штатні одиниці сестер медичних за рахунок коштів Луцької міської територіальної громади

Для фінансування заробітної плати медсестрам додатково виділять 1 мільйон 859 гривень з міського бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні