У карантин харчуємося вдома: котлети і салати

0
-1
У карантин харчуємося вдома: котлети і салати
Котлети рублені
1 кг нежирного м’яса та 2 великі цибулини порізати маленькими кубиками. Додати 4 ст. ложки крохмалю, 6 сирих яєць, неповну пачку майонезу. Посолити, поперчити і добре вимішати. Поставити у холодильник не менше, ніж на 6 год, щоб промаринувалося. На розігріту олію викладати ложкою, смажити з обох боків.
Таке тісто може зберігатися у холодильнику кілька днів.

Салат із грибами
Банка маринованих шампіньйонів, товчений часник, пачка житніх сухариків, 2 свіжі помідори. Гриби розрізати навпіл, помідори без серцевини подрібнити кубиками. Заправити майонезом.

Курячі крильця
Крильця промити, розрізати навпіл уздовж. На ніч замаринувати у майонезі з сіллю та перцем, хто любить – може додати приправи. Наступного дня кожну половинку вмочати у крохмаль, потім – у збите з сіллю яйце. Смажити у розігрітій олії. Крильця виходять пухкі та смачні!

Салат із ківі
Салат викладають шарами. Для першого потрібно дрібно посікти цибулю, розкласти на тарілки і збризнути лимоном. Для наступного шару порізати кільцями крабові палички, викласти їх так, щоб вони повністю закрили цибулю. Після цього зробити сіточку з майонезу. Натерте яйце викласти на тарілку, змастити майонезом. Тоді – шар кукурудзи, по якому знову майонез. У сіточку покласти нарізані кубиками шматочки ківі.

Французькі голубці
Підготувати кілограм свинячого фаршу. 0,5 кілограма цибулі і 0,5 кілограма свіжої капусти перекрутити на м’ясорубці. Все змішати, додати 3 яйця, 200 г манки, сіль і перець за смаком. Добре вимішати фарш, сформувати ніби голубці, обсмажувати у клярі. Його краще готувати на мінеральній воді.

Печиво «Трояндочки»
Розтерти 0,5 л борошна та півпачки маргарину. Додати 2 жовтки, 0,5 скл. цукру, 1 скл. сметани, 50 г дріжджів, розведених у сметані. Має вийти легеньке тісто. Ділити його на три частини, розкачувати тоненьким прямокутником. Білки, що залишилися, збити з 0,5 скл. цукру в щільне безе. Змазувати ним коржі, посипати горіхами та згортати рулетиками. Потім різати та викладати кружальця на деко. Коли печиво випікається, безе піднімається і прянички стають схожими на трояндочки. Холодне печиво посипати цукровою пудрою
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні