У Луцьку в багатоповерхівці викрили наркопритон. ВІДЕО

2
6
У Луцьку в багатоповерхівці викрили наркопритон. ВІДЕО
У Луцьку в багатоповерховому будинку по проспекті Соборності проживали наркозалежні особи, від діяльності яких потерпали сусіди.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс".

У під’їзді ще з минулого року помітили шприци, з під’їзду постійно хтось викручував лампочки, а через домофон намагалися потрапити до будинку різні люди під приводом доставки води тощо.Деяких осіб поліція закувала в кайданки, а на місці таки знайшли наркотики, засоби для вживання та навіть зброю, йдеться у сюжеті.

"Вчора співробітниками протидії наркозлочинності було проведено заходи по виявленню осіб, які розповсюджують та вживають наркотичні засоби. Під час цих заходів були проведені обшуки по проспекту Соборності в Луцьку. Затримано 4 особи, вилучено нарковмісну речовину. Близько 200 грамів. А також засоби для її подріблення, фасування та вживання", - коментує Юрій Крошко, начальник ГУНП у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, нарешті, видно сусіди одумались і написали. Ато дзвониш, дзвониш в міліцію і всім діла немає до того. Ше в сусідній будинок хай навідаються на Кравчука 16,я вже рік з "наркошами" там воюю а наша міліція гарно все ігнорить.
Відповісти
Шо Ви за люди? посадили пацанів на срок і довольні. Ви знаєте що наркоманія признана хворобою ВМОЗ... а Ви їх в турму...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні