--> Укравтодор поділився планами нових доріг на Західній Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Укравтодор поділився планами нових доріг на Західній Україні

0
2
Укравтодор поділився планами нових доріг на Західній Україні
Головна мета – з’єднати обласні центри з існуючими швидкісними трасами. Оскільки швидкісна траса лише одна – Київ-Львів-Ужгород Е40 (М-06), тому й з’єднувати будуть саме до неї. Та й цю дорогу треба суттєво модернізувати перед тим, як збільшити по ній потік транзитних авто, повідомляє Укравтодор.

Згідно повідомлення “Укравтодору”, спочатку візьмуться саме за розширення траси Е40 (М-06), адже на ній є “вузькі місця” між Рівним та Львовом. Загалом розшити дорогу мають на кількох відрізках у 34 кілометри.

Міжнародну дорогу М-09 планують розширення до 4 смуг від Львова до Тернополя, пізніше її продовжать коридором Е50 від Тернополя до Умані через Хмельницький та Вінницю.

Крім того, “Укравтодор” планує будівництво кількох об’їздних доріг навколо Львова, Стрия та Тернополя. Будівництво північного обходу в Рівному, що дозволить підключити Луцьк до мережі швидкісних доріг, вже розпочато.

“Позитивний ефект від розбудови мережі мають відчути майже 10 млн мешканців регіону, а середній час поїздки між обласними центрами регіону скоротиться на 20-50%, а від столиці до обласного центру - від 15 до 25%”, - впевнені в “Укравтодорі”.

Очікується, що час необхідний для подорожі між Києвом та обласними центрами Заходу – скоротиться на 10-20%. 10 мільйонів українців, які мешкають на Західній Україні відчують ефект від нових доріг у найближчі роки.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні