--> У Луцьку школярам можуть заборонити виходити з дому без батьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку школярам можуть заборонити виходити з дому без батьків

0
4
У Луцьку школярам можуть заборонити виходити з дому без батьків
У Луцьку в умовах карантину школярам можуть заборонити виходити на вулицю без супроводу батьків.

Про це інформує пресслужба Луцької міської ради.

На суворому дотриманні обмежувальних заходів особам шкільного віку наголосив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про роботу щодо неприпустимості масового та безконтрольного перебування дітей на вулиці під час карантину учасників засідання інформувала начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

За її словами, відповідні звернення до директорів закладів загальної середньої освіти та до батьківської громади міста розміщені на сайті управління освіти й офіційних веб-сторінках усіх шкіл. Також це питання широко висвітлюється й у засобах масової інформації.

"Інформаційно-роз’яснювальна робота з батьками дітей шкільного та дошкільного віку повинна бути продовжена та посилена. Діти можуть перебувати на вулиці лише у супроводі когось із батьків. Сьогодні у місті Рівне комісія з питань техногенно-екологічної безпеки ухвалила рішення про заборону дітям до 14 років виходити на вулицю без супроводу батьків. Вважаю, що нам треба вивчити цей досвід. Ігри та розваги на вулиці – лише після завершення карантину та стабілізації ситуації із захворюваністю", – наголосив Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні