Україна повністю закриє свої кордони 27 березня

5
-11
Україна повністю закриє свої кордони 27 березня
До кінця п'ятниці, 27 березня, буде повністю закритий державний кордон України та припинені всі пасажирські перевезення.

Про це під час свого традиційного звернення до українців розповів президент Володимир Зеленський, - пише 24 канал.

До кінця п'ятниці 27-го березня буде закритий державний кордон та припинені всі пасажирські перевезення, – зауважив глава держави.

Зеленський нагадав, що два тижні тому закликав громадян терміново повернутися в Україну. За його словами, більшість зробила це самостійно, а інших (понад 80 тисяч громадян) – повернули додому літаками, поїздами й автобусами.

"Але сьогодні у нас вже немає часу чекати. Ми опинилися перед важким вибором між громадянами, які ще за кордоном, і безпекою 40-ка мільйонів громадян всередині країни. Наш обов'язок, як держави, піклуватися про кожного українця", – пояснив глава держави.

Зеленський зазначив, що про тих, хто не зможе повернутися в найближчі 2 дні, подбають дипломатичні представництва і українські громади за кордоном.

"Ні про одного українця, який залишиться за кордоном, ніхто не забуде. Ми будемо поступово повертати вас з-за кордону, але з урахуванням епідемічної ситуації в місці вашого перебування, а також – рівня забезпечення необхідними засобами та готовності медичної системи до вашої обов'язкової ізоляції ", – сказав президент.

Звернення Володимира Зеленського до українців: відео
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А літак МАУ 28 -го із Нью Йорка до Бориспрля ?
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/finansy/zarplata/kakaya-budet-zarplata-medsestry-v-ukraine-v-2020-godu.html
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно узнал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав большое количество информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел большое количество народных рецептов на основе медопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-matochnum-molochkom/725-lechenie-zabolevanij-serdca-i-sosudov-matochnym.html
http://www.pchelandiya.net/trutneviy-gomogenat/920-poluchenie-i-xranenie-trutnevogo-gomogenata.html
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/715-lechenie-mozolej-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/magnitnye-buri-v-sentyabre-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні