Луцькводоканал закликає платити за воду у квітні авансом 100-200 гривень

0
-8
Луцькводоканал закликає платити за воду у квітні авансом 100-200 гривень
КП "Луцькводоканал" закликає лучан вносити авансові платежі за воду, допомагаючи з онлайн-оплатою людям пенсійного віку.

Із таким проханням звернулись до споживачів на підприємстві, інформують на сайті Луцької міськради.

Зокрема, Луцькводоканал полвідомляє, що в умовах карантину все більше прогресивних користувачів інтернету здійснюють оплату за послуги водопостачання в онлайн-режимі з допомогою особистого кабінету та банківських ресурсів.

Однак, не всі мешканці обласного центру мають змогу користуватися сучасними технологіями, особливо коли йдеться про людей похилого віку, пенсіонерів, осіб, які не мають доступу до онлайн-систем.

Тож на підприємстві просять допомогти таким людям здійснити оплату за воду, аби в майбутньому не накопичувати борги.

"Закликаємо всіх споживачів послуг КП «Луцькводоканал» уже зараз, за можливості, вносити авансові платежі за квітень у сумі 100-200 грн із допомогою онлайн-банкінгу! Такі невеликі авансові платежі стануть своєрідною «фінансовою подушкою» для підприємства, аби послуги водопостачання і водовідведення надавалися безперебійно", – йдеться у зверненні до споживачів.

Пояснюють, що ці кошти тимчасово дозволять перекрити відсутність платежів тих людей, які не мають можливості здійснити оплату в критичних умовах карантину та за відсутності доступу до онлайн-сервісів.

"Також авансові платежі гарантують надійну роботу підприємства в найближчому майбутньому, а це означає, що вода у оселях буде постійно, попри кризові умови та тривалий термін карантину.

Найкраще - здійснити авансову оплату за послуги водопостачання вже цими вихідними, заплативши за тих, хто не в змозі зробити це самотужки, а також внести аванс за самого себе", – арґументують.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні