У Волинській ОДА приховують інформацію про волинянку, в якої виявили коронавірус

15
6
У Волинській ОДА приховують інформацію про волинянку, в якої виявили коронавірус
У Волинські обласній державній адміністрації не розголошують, яким чином заразилася волинянка, яка стала другою з тих, у кого є коронавірус.

Про це стало відомо у п'ятницю, 27 березня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Зазначимо, що нині у Волинські області є два офіціно зафіксованих випадки інфікування коронавірусом. Перший – семирічна дитина з Луцького району, другий – жінка, вік якої приховують.

На запитання журналістів про те, скільки років інфікованій жінці та чи мала вона контакт із людьми, які повернулися з-за кордону, заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак відповіла:

"Можу повідомити, що є таке поняття, як лікарська таємниця. Імена, прізвища ми не зобов'язані говорити, відповідно, не будемо казати, хто і як. Всі можливі контакти людей і дитини відпрацьовані", – виступила Тетяна Щербак.

За її словами, усі, хто мав контакт з волинянами, в яких зафіксували коронавірус, мають повідомлення про обов'язкову самоізоляцію.

"Ті, хто потребують медичної допомоги, вони її отримують та перебувають під цілодобовим наглядом лікарів", – зазначила Щербак.

"Я вважаю, що взагалі ми повинні більш толерантно ставитися один до одного. Чому? Тому що ніхто не застрахований. Якщо ми хочемо уберегтися, то ми повинні пам'ятати це насамперед – що ми повинні берегтися", – додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так про це вже розповідав якийсь адвокат на днях, що лікарська таємниця і не можна розголошувати
Відповісти
Незнаючи від кого можна заразитися то виходить що треба всіх людей "шугатися", теж нерозумно!
Відповісти
Мовчать, бо це безвідповідальна очільниця одного з луцьких медзакладів. Через неї весь колектив відділення муксить бути на карантині.
Відповісти
так звісно - цеж головн лікар міської лікарні... тому й приховують
Відповісти
Роблю висновок - нема ніякої хвороби. Просто комусь потрібно "нагнути" Україну. Зокрема - бізнес в Луцьку. Якщо нема імені, отже - нема і пацієнта. Тому вертайте життя міста в нормальний стан. Не грайте з вогнем. Дивіться, щоб до осель топ-чиновників Луцька не прийшли розлючені юрби з платіжками і вимогою погашення заборгованостей коштом депутатів та керовніків обл та міськ рад. Як там каже ваш бубочка: "думайТЕ"?
Відповісти
Якби якась тьотка з села, то все назвали би... а тут, бачите, треба бути ТОЛЕРАНТНИМ. Все рівно люди все знають, смішно в наш час щось приховувати. І не треба все перекручувати : ніхто не вимагає імен і прізвищ. Ми не дикарі...
Відповісти
Ми дикарі. І лікарка,яка з коронарвірусом-сучасна дикарка. Не боюся сказати-бездушна!
Бо...я уявляю,в якій геометричній прогресіі від неї захворіли...
Хай буде здорова і відповість по закону,як належить.
Відповісти
Що ти мелеш? ЗА ЩО відповість по закону? Вона така сама людина, як і ти! Ніхто не застрахований від такого! Так само від санітарки можуть заразитись!
Відповісти
Тобто коли сказали фактичний адрес першої хворої то все було добре. Але як сказати, що головний лікар луцької поліклініки №2 приїхала з іншої країни, не дотримувалася карантину і пішла на роботу то це вже таємниця.
Відповісти
Не поліклініки N2, а міської лікарні. Але по суті це нічого не змінює.
Відповісти
Якщо це все правда про лікарку, то вона не лише дикарка, а більше того - злочинниця. І після одужання її потрібно було б притягнути до відповідальності. Одним словом - скотин ..ка, як казав один відомий політик.
Відповісти
Це просто злочинниця і має за це відповідати, коли одужає!!!
Відповісти
Нехай одужує
Відповісти
Лариса ПЕТРІВНА тримайся. Ти переможеш. Ми за Тебе молимось.
Відповісти
Сміхота і тільки! Більша половина працездатного віку була за кордоном - і тільки два випадки? Значить у наших волинять на лобі була табличка, і коронавірус мав завдання до волинян не чіплятися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні