На Волині жінка «здала» односельчанина, який повернувся з Польщі і не самоізолювався

4
8
На Волині жінка «здала» односельчанина, який повернувся з Польщі і не самоізолювався
28 березня на лінію "102" надійшло повідомлення від жительки Локачинського району, про те, що односельчанин повернувся з заробітків з Польщі та не дотримується режиму самоізоляції.

Про це інформують в Локачинському відділенні поліції.

При виїзді по місцю проживання заробітчанина, працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.44-3 КУпАП. Матеріали скерували для розгляду в Локачинський районний суд.

А відповідальність за скоєне правопорушення передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, на посадових осіб-34-170 тисяч гривень.

За зараження або дії,які призвели до цього- передбачена кримінальна відповідальність згідно ст.325 Кримінального кодексу України, такі дії каратимуться штрафом від 17 до 51 тисячі гривень, або позбавленням волі від п'яти до восьми років, якщо це спричинило смерть.

Керівництво відділення поліції звертається до громадян з проханням дотримуватись правил карантину та санітарно-гігієнічних норм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки ще таких "оленів" яким начхати на самоізоляцію завезли?!
Відповісти
Умислу немає.. якщо немає умислу то відсутній склад правопорушення
Відповісти
Якщо він баран і не вміє замислитись про наслідки, то тим паче має сидіти в хліві, в ізоляції.
Кожен повернутий підписав зобов'язання про самоізоляції, так що порушував свідомо.
Відповісти
молодець! побільше таких заміток, то, можливо, інші такі ж "герої", яким начхати на іних, задумаються, вірніше, грошей своїх пожаліють, та ц сидітимуть вдома, а не розноситимуть заразу людям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні