--> Палив суху траву: на Волині виявили обгорілий труп чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Палив суху траву: на Волині виявили обгорілий труп чоловіка

1
-2
Палив суху траву: на Волині виявили обгорілий труп чоловіка
27 березня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня близько 22 години, в лісі, поблизу села Черемошна Воля Любомльського району виявили труп 75-ти річного місцевого жителя, одяг якого був обгорілий.

Про це інформують на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що 75-ти річний житель с. Черемошна Воля, який проживав сам у будинку, близько 12 години власною підводою поїхав до західної околиці села в урочище "Булавиха", де на ділянці місцевості, що межує із лісовим масивом став палити суху траву, щоб в літку без перешкод заготовити сіно для свого коня, однак вогонь став поширюватися в невеличкий низок порослий кущами чагарників та молодих берез.

Щоб вогонь не перекинувся далі на лісовий масив, чоловік гіллякою із дерева став збивати полум'я, однак через сильну задимленість та загазованість чадним газом впав на землю та залишився в місці пожежі.

В подальшому в вечірній час, коли кінь чоловіка самостійно повернувся без господаря додому, родичі запідозривши недобре, стали його шукати і виявили труп з обгорівшим одягом на спині та штатах.

На момент огляду місця події, пожежа була ліквідована, слідів, що могли свідчити про ознаки насильницької смерті не виявлено. Труп доставлено в патологоанатомічне відділення Любомльської лікарні.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 КК України. Триває досудове слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...усім паліям так було...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні