Автоматичні позики без дзвінків оператора тепер в Україні*

0
-7
Автоматичні позики без дзвінків оператора тепер в Україні*
Отримати позику жителі України тепер можуть без відвідування офісів кредитуючих фірм і спілкування з операторами. Таку можливість надають мікрофінансові організації.

Оформити моментальну позику без дзвінка на creditik.com.ua можна цілодобово, маючи під рукою всього два документи: паспорт та ІПН.



Де взяти кредит на карту без дзвінків?



Чи можна оформити позику без дзвінка оператора, заповнивши заявку на сайті одного з українських банків? Так. Отримати гроші на руки або переказом на карту без відвідування оффлайн підрозділу банківської організації не вийде. На ділі це виглядає так:

1. Ви подаєте заявку на сайті.

2. Запит розглядається кредитним фахівцем. Якщо уточнення інформації не потрібно, вам пропонується з'явитися в офіс банку.

3. У підрозділі ви надаєте документи, дані яких вказали в анкеті на сайті.



Зверніть увагу! У багатьох мікрофінансових фірмах розглядом заявок від потенційних позичальників займаються не кредитні експерти, а спеціальні боти. Програми обробляють запити за лічені секунди.


Як знайти МФО, яка надає мікропозики без дзвінків?



Кількість мікрофінансових організацій в Україні зростає з кожним роком. І далеко не всі МФО надають моментальні позики без дзвінків оператора. Якщо ви категорично не хочете спілкуватися з представниками кредитуючої компанії, звертайтеся за допомогою на сервіс «Creditik». Пропозиції фірм, що відповідають вашому вимогу, тут зібрані в окремому розділі.

Зверніть увагу! На платформі «Creditik» ви побачите пропозиції тільки ліцензованих МФО України. Звертаючись в ці компанії, обману і «підводних каменів» можна не побоюватися.




Зверніть увагу: в тому випадку, якщо ви заповнили реєстраційну форму або заявку на мікрокредит з великою кількістю помилок або залишаючи поля порожніми, велика ймовірність того, що оператор МФО все-таки подзвонить вам для уточнення інформації.

Якщо ви хочете уникнути спілкування з фахівцем, оформляйте запит і анкету грамотно і повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні