Медикам, які лікують хворих на коронавірус, підвищать зарплату в квітні

0
-6
Медикам, які лікують хворих на коронавірус, підвищать зарплату в квітні
Збільшення оплати праці медиків, як і індексація пенсій, почнеться вже з квітня.

Про це у вівторок, 31 березня, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді у президента Зеленського, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Нам ніколи чекати, медики вже працюють на передовій, і оплата їхньої праці повинна бути відповідною вже зараз, а не через тиждень або через місяць", – зазначив Володимир Зеленський.

Також на нараді повідомляли, що в Україні вже готовий 61 заклад для обсервації українців, які прибувають з-за кордону.

Зеленський наголосив, що умови на об'єктах для обсервації повинні бути комфортними для людей.

"Усі пункти повинні бути перевірені, там повинні бути необхідні умови для ізоляції і обов'язково - для комфортного проживання", - наголосив глава держави.

У свою чергу секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко зазначив, що в ці об'єкти – готелі та санаторії – вже направлені окуляри, костюми і маски, які захистять прибулих гостей.

Додатково обговорили процедуру ротації осіб, які прибувають на обсервацію. Було вирішено, що їм будуть робити ПЛР-тести на п'ятий-шостий день після вильоту. При негативному результаті, тобто відсутності коронавірусної інфекції, людей відправлятимуть на самоізоляцію додому.

Раніше в Тернопільській області медперсонал почав писати заяви на звільнення після того, як в районі 25 медиків заразилися коронавірусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні