Представили новопризначених голів РДА на Волині

0
4
Представили новопризначених голів РДА на Волині
У понеділок, 30 березня, громадськості Іваничівського та Турійського районів офіційно представлено новопризначених голів райдержадміністрацій.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Участь у представленні керівників районів взяли заступники голови облдержадміністрації Леонід Кирильчук та Анатолій Костик.

Нагадаємо, головою Іваничівської райдержадміністрації став Микола Смаль. Турійський район очолила Ольга Черен, яка до цього була головою Турійської районної ради.

Представляючи нових керівників райдержадміністрацій, Леонід Кирильчук наголосив на важливості співпраці усіх гілок влади на території районів. Адже перед новими керівниками стоять нелегкі виклики сьогодення. Окрім цього, посадовець побажав натхнення та плідної роботи на благо розвитку району та Волині.

Також сьогодні, 31 березня, перший заступник голови облдержадміністрації привітав голову Любешівської райдержадміністрації Юлію Подерню-Масюк із признаначенням на нову посаду. Представлення відбулося у режимі відеоселекторного режиму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні