У Волинській ОДА розказали, де і як можна посмажити шашлики

1
7
У Волинській ОДА розказали, де і як можна посмажити шашлики
У Волинській облдержадміністрації розказали, де і як можна посмажити шашлики, аби уникнути штрафу за пікнік на час карантину.

Про це говорили в четвер, 2 квітня, розказала заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, волинські лісівники закрили всі рекреаційні зони на карантин. У зв’язку з поширенням коронавірусу Covid-2019, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р., запровадили додаткові карантинні заходи на великих та малих пунктах рекреації. Відпочивати на пунктах рекреації заборонено до завершення карантину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Шашлики cкасовуються: українців штрафуватимуть за пікніки під час карантину

«Звертаємося до вас: залишайтеся вдома! Не потрібно виводити дітей на дитячі або спортивні майданчики. Не потрібно гуртуватися в лісі біля багаття з шашликами.

Якщо ви хочете пожарити шашлики, я думаю, це можна зробити цілком безпечно в колі своєї сім’ї, де буде зведена до мінімуму можливість ураження, чи контактування людей з коронавірусною інфекцією», – виступила посадовиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Карантин гурманам не завада: шашлик і м’ясо з рожна із доставкою у Луцьку
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згоден!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні