Волинський підприємець незаконно використовував землі вартістю майже сім мільйонів гривень

0
5
Волинський підприємець незаконно використовував землі вартістю майже сім мільйонів гривень
На Волині правоохоронці відстояли право повернення громаді земельної ділянки із ставком у селі Городище Луцького району.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

На виконання рішення Господарського суду Волинської області, яким задоволено позов прокуратури Волинської області в інтересах держави в особі Городищенської сільської ради, підприємець повернув територіальній громаді села Городище Луцького району земельну ділянку водного фонду площею понад 10 га та вартістю 6,6 млн грн.

Прокурори відстояли свою позицію щодо повернення громаді земельної ділянки зі ставком, яку суб’єкт господарювання використовував без жодних правових підстав, у судах усіх інстанцій.

Підприємець же робив усе, у тому числі звертався у суд із безпідставними позовами, щоб не повертати землю, адже користування нею приносило йому прибуток.

Щодо суб’єкта господарювання було розпочате кримінальне провадження про умисне невиконання ним рішення суду. Нині воно перебуває на розгляді у суді.

Земельну ж ділянку наразі повернуто сільській раді за актом приймання-передавання. Права територіальної громади поновлено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні