Шахтарям нововолинської «десятки» боргують зарплату

0
-2
Шахтарям нововолинської «десятки» боргують зарплату
Шахтарі нововолинської «десятки» через заборгованість із виплати заробітної плати можуть піти на крайні міри та повністю зупинити відкачування води з копальні.

Про це йдеться у зверененні шахтарів до т.в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля України Віталія Шубіна від 30-го березня, - пише Буг.

Як зазначив керівник профспілки на ДП «Передпускова дирекція шахти №10» В’ячеслав Спиридонов, колектив копальні, яка будується вже 30 років, не бачив взагалі виплат з грудня.

Згідно із інформацією у зверненні, шахтарям боргують зарплату за 2,5 місяці, а це більше 4-ох мільйонів гривень, не рахуючи березня.

“Подальше затягування термінів виплати заробітної плати та електроенергії призведе до непередбачуваних наслідків. Відсутність коштів приведе до повної зупинки підприємства та до незворотніх екологічних та соціальних наслідків, пов’язаних з повним загазуванням та затопленням гірничих виробок у прикордонному регіоні”, – йдеться у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні