У жінки з Горохова підтвердили коронавірус: контактувала з людиною, яка повернулася з Польщі

3
2
У жінки з Горохова підтвердили коронавірус: контактувала з людиною, яка повернулася з Польщі
У пацієнтки КНП «Горохівська центральна района лікарня» результати діагностики підтвердили захворювання коронавірусом.

Про це повідомляє Горохівська РДА.

Нещодавно до КНП «Горохівська центральна района лікарня» звернулась мешканка району зі скаргами на підвищену температуру та утруднене дихання. Пройдений нею експрес-тест дав позитивний результат. Медики направили біоматеріали на аналізи методом ПЛР. Результати діагностики підтвердили захворювання на коронавірус.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коронавірус: ситуація на Волині 4 квітня.

В оперативному порядку зібрали дистанційне засідання районного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.

На даний час поліція проводить роботу з колом контактних осіб та проводиться дезінфекція ймовірних місць перебування хворої.

Зараз жінка знаходиться у КНП «Горохівська центральна района лікарня».

Жінка, яка захворіла, жителька села Липа і мала контакт з людиною, яка нещодавно повернулася з Польщі, пише "Район.Горохів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А того ,хто приїхав з Польщі перевірили ? Зорова людина чи хвора? З ким ще контактувала крім виявленої? Якщо здорова , а підозра тільки тому що приїхав з Польщі? То що дальше, від кого ж все таки заразилась ? І кого встигла заразити . Точно всіх виявлять і ізолюють , чи як получится ? І ще багато , багато питань хтось це вирішує????
Відповісти
Ото треба було всіх, хто в'їзджав в Україну, на двотижневу ізоляцію. Так, як це робили і роблять поляки. Ато виходить, що всі випадки зараження від тих людей, що перебували закордоном.
Відповісти
ЇЇ за 3 дні випустили назад в село Липа. Сказали вірусу немає.Це як розуміти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні