Онлайн-шопінг по-українськи: чому все більше батьків довіряють сервісу Panama*

0
0
Онлайн-шопінг по-українськи: чому все більше батьків довіряють сервісу Panama*
Інтернет-магазин Panama пропонує широкий вибір дитячих товарів та продукції для молодих батьків. Це українська онлайн-платформа, яка не лише зібрала найкращих виробників, а й пропонує чудовий сервіс. На сайті представлені іграшки, одяг, товари для немовлят та породіль, а також канцелярія, коляски, дитячий транспорт та гігієнічні засоби. Зручне юзабіліти допоможе швидко обрати потрібний товар у відповідній ціновій категорії.

Секрет успіху цього бізнесу в наступній формулі: обслуговування на вищому рівні + доступні ціни. Оскільки на сайті panama.ua представлена продукція різних рівнів (мас-маркет, мідл клас та преміум), їх вартість значно відрізняється. Це означає, що кожна категорія покупців отримає товар, який їй потрібен.

Якщо ж ви мрієте купити щось досить дороге, але доки сімейний бюджет цього не дозволяє, рекомендуємо стати членом Baby club.

Переваги Panama Baby club



Зареєструвавшись, ви отримаєте додаткові переваги:

• Індивідуальний пошук товарів. Ви надаєте інформацію про вашого малюка, а система фільтрує продукцію та показує ті товари, які вам підходять. Так ви швидше знайдете все необхідне, а покупка займатиме лічені хвилини.

• Унікальні огляди новинок, кращі пропозиції сезонного одягу та сучасних іграшок.

• Поради, що приходитимуть щотижня або щомісяця на ваш імейл. З них ви дізнаєтесь, що робити, коли у малюка ріжуться зубки, як правильно підібрати одяг та взуття для дитини, як організувати дитяче свято, що запам’ятається надовго та інше.

• Ваш список бажань. Склавши такий вішліст, ви зможете легко відстежувати наявність на ціну товарів, і завжди згадаєте, що саме вам сподобалось минулого разу.

Обираючи онлайн-покупки, ви уникаєте людних місць та можливості заразитись сезонними хворобами та вірусними інфекціями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні