У Нововолинську припинять теплопостачання

0
8
У Нововолинську припинять теплопостачання
7-го квітня у Нововолинську тимчасово призупинять теплопостачання.

Розпорядження міського голови “Про тимчасове призупинення подачі теплоносія для опалення” прийнято 6 квітня, – йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

“У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря тимчасово 07 квітня 2020 року призупинити подачу теплоносія для опалення на території міста та селища, крім котельні Нововолинської центральної міської лікарні. У разі пониження середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8С комунальному підприємству “Нововолинськтеплокомуненерго” відновити подачу теплоносія для опалення відповідно до температурного графіка. У випадку збереження середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8С, датою припинення опалювального сезону вважати 07.04.2020р.” – йдеться у розпорядженні.

Цим документом рекомендовано ТзОВ “Теплопостач” та головному лікарю Нововолинської центральної міської лікарні Морозу В. В. припинити подачу теплоносія на об’єкти центральної міської лікарні, якщо протягом трьох наступних діб середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме більше +8С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні