Українець став найкращим іноземним випускником британської військової академії

0
12
Українець став найкращим іноземним випускником британської військової академії
Курсант Військової академії в Одесі Антон Совенко став кращим іноземним випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в місті Сандгерст.

Про це в понеділок, 6 квітня, повідомила прес-служба посольства Великої Британії в Україні у фейсбуці, - передає Захід.net.

«Другий рік поспіль українські курсанти отримують особливі відзнаки Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в м. Сандгерст. Власне, цього року Антон Совенко з Військової академії в Одесі отримав нагороду кращого зарубіжного випускника за показниками військової, академічної і практичної підготовки», - йдеться в повідомленні.

Також у посольстві нагадали, що у 2019 році курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Артем Бараненко отримав шаблю кращого зарубіжного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті. Він став першим українцем, який удостоївся високої нагороди в стінах цього закладу.

Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні