Волинянин закликає не панікувати щодо коронавірусу, а вчитися співчувати

0
-6
Волинянин закликає не панікувати щодо коронавірусу, а вчитися співчувати
Волинянин Василій Поліщук звертається до своїх земляків з проханням не піддаватися паніці, а мислити холодною головою та молитися, аби видужали хворі на коронавірус.

Відповідний пост він опублікував у спільноті "Старовижівчани" у фейсбуці.

"Думалося, от ввечері підсумуємо наш сьогоднішній день із його негативом і позитивом. Думали, як все те подати вам, аби всі ви правильно з розумінням поставилися до ситуації, в якій ми з вами опинитися.

Так! Є у нас, у Старій Вижівці, жертва від коронавірусу. Так! Є у нас підтверджені 5 нових випадків захворювання. Так! Є у нас 16 підозр на захворювання коронавірусом. Ми думаємо, це саме та ситуація, коли не повинно цікавити нікого ні ім'я, ні прізвище людей, які опинитися в зоні найбільшого ризику.

Наше з вами завдання - молитися, щоб перші якомога швидше одужали, а другі - щоб тест НЕ ПІДТВЕРДИВСЯ... Це буде, як ми думаємо, чисто по-людськи. Карантинні міри застерігають нас від обіймів та поцілунків, від будь-яких контактів навіть із рідними братами і сестрами...

Звичайно, ідеальним був би варіант - перевірити всіх жителів України на тест, хоча б експрес. І в тому числі - і нас, старовижівчан. ПОГОЛОВНО, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВІКУ І СТАТІ... Але бажання далеко не завжди збігаються з можливостями та реальністю... На жаль!

То ж зараз, найголовніше - не піддаватися паніці. Паніка і заламування рук нічого доброго не принесе.

ДОБРА УСІМ І ТЕРПІННЯ! ТРИМАЙМОСЯ ГУРТУ, ЗАЛИШАЮЧИСЬ КОЖНИЙ САМ ПО СОБІ! ЗДОРОВ'Я ВСІМ! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ! БЕРЕЖІТЬ РІДНИХ! ШАНУЙМОСЯ!!! ВЧІМОСЯ СПІВЧУВАТИ, ХОРОШІ НАШІ!!!", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні