В Угорщині у ДТП потрапив автобус із евакуйованими українцями

0
-10
В Угорщині у ДТП потрапив автобус із евакуйованими українцями
В Угорщині а аварію потрапив автобус, який транспортував українців на Батьківщину.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

"На 75 кілометрі автомагістралі М3 біля м.Будапешт сталося ДТП за участю автобусу, який транспортував громадян України до місця евакуації в пункт пропуску "Тиса".

За отриманими оперативними даними в транспортному засобі перебувало 8 осіб. 2 громадян у важкому стані, 6 в задовільному. Всі особи перебувають у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Станом на 11:11 7 квітня стало відомо, що з метою евакуації наших громадян з лікарні м. Хатван в Угорщині, виїхав спецтранспорт, який доправить людей до точки перетину державного кордону України.

"Всі громадяни пройшли позачерговий медичний огляд в місцевій лікарні, надана медична допомога. Всі визначені такими, які можуть самостійно продовжувати рух. Очікують спецтранспорт. Знаходяться на постійному зв’язку з штабом по ліквідації НС в Закарпатській області", - написав Шинкарюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні