На Волині закрили два пункти «швидкої» через зараження медиків COVID-19

0
2
На Волині закрили два пункти «швидкої» через зараження медиків COVID-19
Через зараження коронавірусом водія та санітарок у Старій Вижівці закрили пункти медичної допомоги.

Про це повідомляє ІА"Волинські Новини".

Нагадаємо, 62-річний водій «швидкої» зі Старовижівського району, у якого виявили коронавірус, помер у Волинській обласній інфекційній лікарні.

Окрім того, захворіли дві санітарки, які працювали із загиблим водієм.

Як повідомив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль, у зв’язку з виявленням коронавірусу у водія швидкої 3 квітня було закрито Старовижівське відділення екстреної медичної допомоги на карантин – на 14 діб.

«Із сьогоднішнього дня закрили також пункт екстреної медичної допомоги села Сереховичі Старовижівського відділення ЕМД через те, що санітарка з позитивним тестом ПЛР. Хоча сама вона зі Старої Вижівки, але працювала в Сереховичах», – сказав Володимир Шмаль.

Він додав, що всі працівники пункту екстреної медичної допомоги знаходитимуться на самоізоляції.

Поки ж пункт екстреної медичної допомоги села Сереховичі Старовижівського відділення ЕМД не опрацьовуватиме виклики, котрі надходитимуть від населення, їх перенаправлятимуть бригадам Ковельського, Любомльського, Турійського і Луківського відділень.

Водночас Володимир Шмаль зазначив, що працівники швидких забезпечені в достатній кількості масками, респіраторами і рукавицями. Натомість в медиків закінчуються захисні костюми – їх залишилося всього близько 200. З його слів, існує проблема з постачанням, адже в нинішніх умовах важко знайти місце, де можна їх придбати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні