Як у Луцьку депутати на стадіоні голосували. ФОТО

0
2
Як у Луцьку депутати на стадіоні голосували. ФОТО
Показали, як відбувалася перша в історії Луцька сесія міськради на стадіоні.

Фото інтернет-виданню "Волинь24" надав луцький фотограф Володимир Лук'янчук.

Депутати Луцької міської ради зібралися на пленарне засідання позачергової сесії на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки «Спортивне ядро» у середу, 8 квітня.

На сесії луцькі обранці громади ухвалили проєкт рішення «Про звернення щодо запобігання порушенням законодавства про ціноутворення при реалізації лікарських засобів, товарів медичного призначення та соціально значущих товарів в період карантину».

Так, в Луцьку антимонопольний комітет займеться недобросовісними власниками аптек або ж продуктових магазинів, які завищують вартість життєво необхідних товарів та ліків на 200-300%.

Також депутати Луцькради винесли на позачергову сесію проєкт рішення, який дозволяє працювати з дотриманням вимог рішення міської ради щодо роботи під час карантину декільком об'єктам загального доступу.

Під час сесії з міського бюджету вирішили виділити кошти на лікування медиків, які захворіють на коронавірус. Йдеться про 500 тисяч гривень на ці потреби. При цьому депутати прописали, що гранична вартість лікування для легкої і середньої форми коронавірусу – 10 тисяч гривень, для важкої – до 20 тисяч гривень.

За таке рішення присутні депутати проголосували одноголосно.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні