У Нововолинську хворий на коронавірус чоловік контактував з 62 особами

2
-2
У Нововолинську хворий на коронавірус чоловік контактував з 62 особами
У Нововолинську встановили 62 контактні особи хворого на коронавірус місцевого мешканця.

Про це повідомляє "Буг".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перший випадок COVID-19 у Нововолинську: хворий у важкому стані.

Усім рекомендовано самоізолюватися та в разі появи симптомів респіраторних захворювань, телефонувати до сімейних лікарів. Усім їм буде проведено ПЛР-тестування.

Хворий спочатку перебував на лікуванні у терапевтичному відділенні із пневмонією, згодом стан погіршився і пацієнта перевели у реанімацію й підключили до апарату штучної вентиляції легень. 9-го квітня його стан стабілізувався, та, згідно алгоритму дій, чоловіка мають перевести до обласної клінічної лікарні, – повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Всі служби, які задіяні у ліквідації надзвичайної ситуації, зокрема розповсюдження коронавірусної інфекції, працюють у посиленому режимі. Проведено роботу із встановлення контактів хворого з родичами, медичними працівниками, іншими хворими, які у той же час перебували на лікуванні у терапевтичному відділенні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і знову ці дурилки-лікарі, з купленими дипломами, в країні пандемія, - невже не варто було зробити тест і ізолювати одразу?
Відповісти
Сам хворий з 15 мікрорайону 16 будинок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні