--> Повідомили, як волинянам оплатити «комуналку» не виходячи з дому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, як волинянам оплатити «комуналку» не виходячи з дому

1
-3
Повідомили, як волинянам оплатити «комуналку»  не виходячи з дому
Для Луцька стала доступною послуга оплати "комуналки" в онлайн-форматі. Приватбанк створив сервіс оплати за комунальні послуги як у банку.

Про це повідомили на сайті Луцькради.

Раніше лучани здебільшого здійснювали оплату одразу за всі комунальні послуги в касах банку, де потрібно всього лише назвати свою адресу і передати касиру кошти. А нині ця послуга для Луцька стає доступною і в онлайн-форматі, адже в містах, де діють єдині обчислювальні центри.

Щоб скористатись послугою, достатньо лише перейти на сайт Приватбанку за посиланням https://privatbank.ua, у блоці «Швидко оплатити» вибирати розділ «Комунальні та інші види платежів», ввести назву свого міста (Луцьк) та вибрати Міський обчислювальний центр.

Далі вибрати в розділі “пошук за адресою” і ввести адресу, за якою бажаєте оплатити вартість комунальних послуг. Уся процедура займає не більше десяти секунд. Після введення адреси користувач бачить всі нарахування за усі комунальні послуги, де можна обирати, за що саме і в якому обсязі ви бажаєте внести оплату. Здійснити оплату можна з допомогою будь-якої банківської картки, незалежно від банку. Таким методом сплатити за комуналку можна й іншим людям, фактично виступивши в ролі касира банку, – своїм рідним чи близьким - ввівши їхню адресу і оплативши зазначену суму.

Новий сервіс зручний тим, що не потребує витрат часу на реєстрацію в системі чи будь-якої ідентифікації, або здійснення платежів кожному комунальному підприємству окремо, все відбувається оперативно, легко і швидко, доступно кожному за наявності Інтернету. При цьому і комісія за оплату послуг буде мінімальною. Таким чином вам не потрібно зайвий раз виходити на вулицю в час карантину, оплату комуналки легко здійснити з дому, як з телефону, так і з комп’ютера. Головне, щоб був доступ до Інтернету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де взяти гроші на ту комуналку, не виходячи з дому, не хочуть повідомити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні