--> Волинянин вкрав понад 15 тисяч з банківського рахунку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин вкрав понад 15 тисяч з банківського рахунку

0
3
Волинянин вкрав понад 15 тисяч з банківського рахунку
На Волині невідомий чоловік проник у приміщення котельні та викрав мобільний телефон, за допомогою якого зняв з картки потерпілого більше 15 тисяч гривень.

Слідчий звернувся до суду про надання тимчасового доступу до речей та документів для встановлення особи, яка вчинила злочин, йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 7 квітня, - пише ІА "Волинські новини".

В обґрунтування свого клопотання слідчий посилається на те, що 25 березня 2020 року з приміщення котельні на вулиці Центральній в Нововолинську, зі столу невстановлена особа викрала мобільний телефон марки «Номі». Пізніше за допомогою якого були зняті кошти з банківського рахунку потерпілого.

У ході проведення розслідування потерпілий вказав, що у період часу з 25 по 30 березня 2020 року, не ним були зняти готівкові кошти у сумі 15 600 гривень.

Відомості про вчинення даного кримінального правопорушення внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 185 КК України(крадіжка).

Суд ухвалив клопотання слідчого та надав дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме: фото та відеоматеріалів особи, яка здійснила зняття готівкових коштів із банкоматів у Нововолинську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні