Понад 90 випадків COVID-19: Києво-Печерську лавру закривають на карантин

1
0
Понад 90 випадків COVID-19: Києво-Печерську лавру закривають на карантин
За минулу добу у Києво-Печерській лаврі зареєстрували 63 нових випадків захворювання на коронавірус, загальна кількість таких випадків перевищує 90.

Про це заявив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко, передає "УНН".

"З випадків, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській лаврі. Там вже понад 90 підтверджених випадків. Місто сьогодні направить до лаври мобільні рентгени та бригаду медиків для забору зразків для ПЛР-тестування", - сказав Кличко.

Зі слів мера міста, столична влада повинна мати "реальну картину про вогнище захворювання".

"Києво-Печерська лавра за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці закривається на карантин. Звертаюсь до правоохоронних органів проконтролювати дотримання цього рішення", - наголосив він.

Нагадаємо, 4 квітня на офіційному сайті лаври з’явилося повідомлення, що священнослужителів Києво-Печерської лаври протестували на коронавірус. Разом з усіма лабораторне дослідження і медичний огляд пройшов і намісник Павло, але скарг на самопочуття в нього не було.

У неділю, 12 квітня, у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі після спалаху COVID-19 помер архімандрит Нектарій (в миру – Коваленко Олександр Андрійович).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
давно треба було закрити цю філію руського міра!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні