Готуємося до Великодня: фарширована щука і хрін по-домашньому

1
2
Готуємося до Великодня: фарширована щука і хрін по-домашньому
Фарширована щука

Для цієї закуски не варто брати надто велику рибу, найкраще завважки 1 кг. Випатрати, не розрізаючи живіт (вийняти нутрощі через зябра). Тоді, акуратно натискаючи на зябра, відділити шкірку біля голови. Від них тоненько надрізати й акуратно підважити лопаткою для торта. Шкірку треба відділяти обережно, особливо біля плавників, які потрібно залишити. Шкірку зняти, як панчоху.
Начинка: філе щуки та пангасіуса, підсмажені в олії морква й цибуля. Усе змолоти, додати 2–3 ст. ложки манки, 2–3 сирі яйця. Гарно вимішати, начинити.

Рулет із грибами

Підготувати м’ясний фарш – із сирими яйцями, грибною приправою (без булки). Добре відбити, додати сирі порізані шампіньйони. Формувати ковбаски і щедро полити збитим яйцем. Запікати на пергаментному папері.



Хрін

Хрін натерти і відразу ж залити окропом. Запарювати треба обережно, бо пара буде дуже пекуча! На 3 л хрону – 1,5 л окропу. Вимішувати ложкою. Далі додати сіль, цукор, натертий печений червоний буряк. На 3 л хрону – 1,5 л натертого буряка.
Якщо нема печеного буряка, можна взяти відварений, але в жодному разі не сирий!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ділема, як "#сидимдома" зловити щуку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні