Одужати після хвороби допоможе гоголь-моголь

0
-4
Одужати після хвороби допоможе гоголь-моголь
Для приготування смачних ліків бажано брати яйця від домашніх курей, яких не вирощують разом із водоплавною птицею. Остання може мати інфекцію, що не гине навіть після термічної обробки.

Гоголь-моголь зазвичай готують із двох яєць. Перед приготуванням їх потрібно помити мильним розчином, потім відділити жовтки від білків, які в сирому вигляді можуть спричинити алергію. У середньому на 1 жовток беруть 2 ч. ложки цукру. Жовтки з цукром збивати міксером, доки не розчиняться крупинки цукру і вся маса не побіліє, утворивши піну.

Можна додати прянощі, зокрема корицю, куркуму, фенхель, і ще збивати 1-2 хв. Ефірні олії з прянощів ідуть лімфатичною системою і дозовано подразнюють імунну систему, сприяючи підвищенню імунітету. Через лімфатичну систему смаколик потрапляє у внутрішньогрудну лімфатичну протоку і діє конкретно на імунні клітини. Потім корисні речовини з гоголя-моголя, збагаченого прянощами, потрапляють у легені – ще один потужний імунний орган, підсилюючи його діяльність.

Ліпше вживати суміш натще як самостійний прийом їжі. Адже два жовтки – це вже досить поживна страва. Жовток із цукром відразу потрапляє в лімфатичну систему. Оскільки він містить багато лецитину, то це корисно для печінки.

Гоголь-моголь допоможе відновити сили після операції, травми, змагань з ігрових видів спорту, екзаменів тощо. У такому разі можна вживати суміш 10 разів через день.

Як загальнозміцнювальний засіб гоголь-моголь згодиться учням, студентам, науковцям, оскільки сприяє активізації мозкової діяльності. Дітям його треба давати хоча б раз на тиждень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні