Не навчити, а створити видимість, – освітній діяч про дистанційне навчання в час карантину

0
13
Не навчити, а створити видимість, – освітній діяч про дистанційне навчання в час карантину
Екскерівник Українського центру оцінювання якості освіти висловив критичну думку щодо методу дистанційного навчання школярів.

Про це український освітній діяч, екскерівник УЦОЯО Ігор Лікарчук написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"А чи не здається вам, колеги, що сутність так званого «дистанційного» навчання по-українськи полягає не в тому, щоб навчити, а у тому, щоб створити видимість такого навчання: посадити учнів біля комп’ютерів, отримати фото, які засвідчують, що таке «навчання» відбувається, правильно заповнити класні журнали, «пройти» всі теми програми, дати й перевірити домашні завдання, здати звіти...

І найголовніше – начальство має переконатися в тому, що вчителі під час карантину не байдикують і не «насолоджуютьс життям, що вони повністю підконтрольні, як раби на галерах. Тобто, «дистанційне» навчання задля торжества освітньої бюрократії. Чи я помиляюся?", – висловив думку він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні