У селі під Луцьком з асенізатора незаконно зливали нечистоти. ФОТО

1
13
У селі під Луцьком з асенізатора незаконно зливали нечистоти. ФОТО
У селі Княгининок Луцького району з асенізатора незаконно зливали нечистоти.

Про це інформують на сторінці Княгининівської громади у фейсбуці.

У вівторок, 14 квітня, дільничним інспектором громади Денисом Суриновичем, спільно з директором ВУЖКГ с. Княгининок Олексієм Мельником та заступником сільського голови Юрієм Рудем зафіксовано факт несанкціонованого зливу нечистот в очисні споруди с. Княгининок. Стосовно винуватця (жителя с.Княгининок) складено акт про адміністративне правопорушення.

Громадянин буде притягнений до відповідальності за порушення Закону України «Про благоустрій населених пунктів», по ст. 152 «Порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів» Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що передбачено накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Протокол буде направлений на розгляд адміністративної комісії для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Принагідно нагадуємо жителям Княгининівської громади, що під час прибирання своїх присадибних ділянок заборонено вивозити тверді побутові відходи у невстановлені місця, а також спалювати листя, рослинність чи сухостій. За порушення правил благоустрою законом передбачена відповідальність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще такий в Липинах зливається ... біля Епіцентру
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні