У Ківерцівському районі капітально відремонтують дорогу за 14 мільйонів

1
2
У Ківерцівському районі капітально відремонтують дорогу за 14 мільйонів
Дорогу Собіщиці — Розничі у Ківерцівському районі Волині капітально відремонтують цього року.

Про це у відповідь на звернення народної депутатки Ірини Констанкевич повідомила Волинська облдержадміністрація, - пише Волинь.

Зокрема, у відповіді зазначено, що запланований розмір фінансування на дану дорогу становить 14 мільйонів гривень.

У районі втілюється проєкт міжнародної технічної допомоги ЄС «Дороги, що здійснюють польські та українські кордони», який реалізується Програмою транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020.

У рамках даного проєкту передбачено проведення капітального ремонту 15,9 кілометрів автомобільної дороги О 031169 Собіщиці — Колодії — Вовчицьк — /М-07/ — Комарово — Розничі — Р-14. Проєкт розроблявся у 2017 році, загальний кошторис становив 1, 37 мільйони євро. Однак, зважаючи на коливання курсу валюти, інфляцію, вартість робіт здорожчала — до 54, 7 мільйонів гривень. Частину суми, на яку здорожчав кошторис, знайшли у місцевому бюджеті.

Ремонт дороги у розмірі 14 мільйонів гривень, про які зазначено, здійснюватимуть за рахунок залишку субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не на Ківерцівщині, а далі де ворони розвертаються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні